fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSPrimul deces la o persoană infectată cu COVID-19 în județul Alba

Primul deces la o persoană infectată cu COVID-19 în județul Alba

Publicat în

spot_img
spot_img

Primul deces la o persoană infectată cu coronavirus a fost confirmat marți în județul Alba.

Potrivit autorităților, este vorba despre un bărbat de 66 ani, care a fost internat la Spitalul Județean din Alba Iulia în 5 aprilie, la Secția de Cardiologie, cu infarct miocardic acut recent, angină post infarct, cardiopatie ischemică, insuficiență mitrală și tricuspidiană, HTA.

În 6 aprilie 2020 i-au fost recoltate probe biologice pentru COVID-19, iar rezultatul pozitiv a fost anunțat în aceeași zi, când a și decedat.

Comorbidități: cardiopatie ischemică, HTA, fibroza pulmonară, boala renala cronică – dializă, diabet zaharat insulino-dependent, obezitate.

Redactia

Articole recente

Vești bune de la Oradea | Se deschide circulația pe Drumul Expres 16

Drumul face legătura între Centura Oradea (Giraţie Calea Sîntrandrei) și Autostrada A3 (Biharia).

Eveniment de neratat la Brașov | Pianistul și compozitorul Bogdan Ota își lansează albumul ”Chronos – The Master of Time”

Experiența spectatorilor va fi una fabuloasă, grație îmbinării originale a mai multor arte (muzica, proiecții video, joc de lumini), in stilul mega producțiilor de pe scenele Las Vegas-ului.

Excremente de şoareci și alimente expirate, găsite de inspectorii de la Protecţia Consumatorilor în cantina unui liceu din Timişoara

În urma controlului au fost date o amendă în valoare de 15.000 de lei şi un avertisment.

Mai multe articole de același fel