Managerul Spitalului Județean din Deva, Silviu Didilescu, și directorul medical al spitalului, dr. Claudiu Antal, și-au dat demisia din funcții.

Didilescu fusese numit abia de o săptămână manager al spitalului pe perioada stării de urgență.

Cel mai important spital al județului s-a confruntat deja cu mai multe situații legate de gestionarea defectuoasă a cazurilor de COVID-19  și cu acuzații de abuz privind condițiile în care lucrează personalul medical.

Acum, în plină epidemie de coronavirus, într-un județ cu multe cazuri de infectări, Spitalul Județean din Deva nu mai are lideri la comandă.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.