Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat miercuri, la Deva, că a instalat la Spitalul Județean de Urgență medici militari în funcțiile de manager și director medical.

Surse oficiale au declarat pentru Știrile Transilvaniei că noul șef al Spitalului Județean din Deva este directorul medical al Spitalului Militar de Urgență din Galați, lt. col. medic dr. Constantin Vlase, specialist în boli infecțioase.

Citește și

Spitalul Județean din Deva, condus de medici militari. Ministrul Sănătății, la Deva: “Poate fi situația de la Suceava, dacă nu rezolvăm în acest moment”

(SURSA FOTO: Spitalul Militar de Urgență Galați)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.