Consiliul Județean Sibiu a reluat lucrările de consolidare a drumului județean 106 J, de la ieșirea din Gura Râului până la intersecția cu drumul spre Păltiniș. Drumul este închis, a anunțat administrația județeană.

Lucrările de consolidare a drumului județean DJ 106 J, pe sectorul cuprins între intersecția DJ 106 A (drumul spre Păltiniș) până la intrarea în comuna Gura Râului, între km 0+000 – 4+900, au fost reluate la începutul acestei luni.

Circulația rutieră a fost închisă pe perioada executării lucrărilor. Valoarea investitiției este de 2,5 milioane de lei.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.