Cercetătorii NASA s-au gândit la copiii care trebuie să stea doar în casă în contextual pandemiei de COVID – 19 și au creat, special pentru ei, o platformă interactivă online, NASA Kids’ Club. Platforma, lansată recent de cei de la NASA, le dă posibilitatea celor mici să afle, prin joc, despre misiunile NASA, să cerceteze diferite domenii științifice, să vadă cele mai „tari” imagini ale NASA sau chiar să cunoască echipajul de pe Stația Spațială Internațională.

“NASA oferă un loc sigur pentru copii să se joace pe măsură ce învață despre NASA și misiunile sale. Pe acest site veți găsi jocuri pentru diferite niveluri și abilități, pentru copiii de la preșcolari până la clasa a 4-a. Aceste jocuri adoptă standardele naționale de educație în STEM – știință, tehnologie, inginerie și matematică. NASA Kids ’Club Picture Show este o galerie de imagini cu unele dintre cele mai frumoase și mai interesante imagini ale NASA. Acestea pot fi utilizate ca puncte de pornire pentru conversație sau lucrări scrise, pentru a conduce copiii în discuții despre subiecte legate de STEM și evenimente actuale. Prezentarea slideshow Now in Space prezintă tinerilor exploratori echipajul de pe Stația Spațială Internațională”, este prezentarea de pe site a NASA Kids’ Club.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.