În fiecare zi de miercuri, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, primea la sediul primăriei zeci de hunedoreni în audiențe pentru a-i ajuta în a-și rezolva problemele ce țin de municipalitate. Din această săptămână, audiențele se mută pe Facebook.

“Încercăm să nu abandonăm acest obicei astfel că mutăm audiențele în mediul online, iar mâine 8 aprilie, începând cu ora 11:00 vom experimenta audiențele LIVE, pe Facebook, în încercarea de a păstra legătura cu hunedorenii cât mai strânsă”, transmit reprezentanții Primăriei Hunedoara.

Hunedorenii se pot înscrie la audiențe înaintea transmisiunii în direct, miercuri dimineață, între orele 08:00 și 11:00, la numărul de telefon: 0254 716 322. Vor fi sunați în direct, asigurându-le confidențialitatea datelor personale pe timpul transmisiei.

Totodată, sunt așteptate întrebările locuitorilor Hunedoarei în comentariile transmisiunii de mâine, primarul Dan Bobouțanu va răspunde în direct.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.