fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEPrimarul Hunedoarei acordă audiențe online

Primarul Hunedoarei acordă audiențe online

Publicat în

spot_img
spot_img

În fiecare zi de miercuri, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, primea la sediul primăriei zeci de hunedoreni în audiențe pentru a-i ajuta în a-și rezolva problemele ce țin de municipalitate. Din această săptămână, audiențele se mută pe Facebook.

“Încercăm să nu abandonăm acest obicei astfel că mutăm audiențele în mediul online, iar mâine 8 aprilie, începând cu ora 11:00 vom experimenta audiențele LIVE, pe Facebook, în încercarea de a păstra legătura cu hunedorenii cât mai strânsă”, transmit reprezentanții Primăriei Hunedoara.

Hunedorenii se pot înscrie la audiențe înaintea transmisiunii în direct, miercuri dimineață, între orele 08:00 și 11:00, la numărul de telefon: 0254 716 322. Vor fi sunați în direct, asigurându-le confidențialitatea datelor personale pe timpul transmisiei.

Totodată, sunt așteptate întrebările locuitorilor Hunedoarei în comentariile transmisiunii de mâine, primarul Dan Bobouțanu va răspunde în direct.

Redactia

Articole recente

FITS | John Malkovich și Isabelle Adjani, printre actorii de excepție prezenți, în iunie, la Sibiu

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale ale artelor spectacolului, precum actorul John Malkovich, actriţa Isabelle Adjani, Mikhail Baryshnikov şi Jan Fabre, dar şi pe Jon Fosse, unul dintre cei mai apreciaţi autori ai momentului

Alin Nica i-a retras toate atribuţiile vicepreşedintelul CJ Timiş, Cristian Moş, după ce acesta a anunţat că va candida independent la Primăria Timişoara

Forţa Dreptei, partidul din care acum face parte Alin Nica, după ce a plecat de la PNL, partidul care l-a susţinut în funcţia de preşedinte al CJ Timiş, i-a solicitat demisia lui Moş.

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Timişoara în urma unei ameninţări cu bombă

”A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Pasagerii sunt evacuaţi din avion”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

La Alba Iulia se deschide sezonul de turism cultural şi istoric în 1 mai

Vor fi reluate spectacolele de reconstituire istorică antică şi schimbul de gardă, evenimente care atrag un număr mare de turişti în fiecare an

Mai multe articole de același fel

Dezbatere privind educația pentru sustenabilitate, sub egida Alianței Timișoara Universitară

Sub egida Alianței Timișoara Universitară (ATU), Universitatea Politehnica Timișoara a organizat și găzduit vineri, 12 aprilie 2024, în Sala Senatului, o dezbatere cu tema „Universitățile timișorene:  educație și acțiune pentru sustenabilitate”, la care au fost invitate, alături de instituțiile de învățământ superior, instituțiile autorității publice și reprezentanții mediului economic.