Un bărbat de 87 de ani, din Cugir, a donat 10.000 de lei spitalului din oraș pentru a ajuta personalul medical în lupta cu virusul COVID-19.

“Suma va fi folosită pentru achiziția de echipamente medicale destinate luptei împotriva COVID-19”, susțin reprezentanții Asociației Spitalului Orășenesc Cugir, care se ocupă de campania de donații pentru spital..

“Statul ne-a ajutat până acum și e în datoria noastră să ajutăm la rândul nostru. Îmi doresc din suflet să ajutăm cât mai mulți! Statul suntem noi”, a spus pensionarul din Cugir.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.