Într-un adevărat focar de coronavirus, Spitalul Județean din Deva mai are o problemă majoră. De circa 10 zile, deșeurile medicale, atât cele toxice, cât și cele clasice, n-au mai fost ridicate din curte, scrie Libertatea.

În curtea Spitalului Județean din Deva sunt adevărați “munți” de saci cu seringi, pansamente, instrumentar din sălile de operație, inclusiv saci pe care scrie explicit că sunt plini cu materiale folosite la un suspect de COVID-19.

„E un dezastru și cu deșeurile. Au fost pur și simplu abandonate, iar cele toxice prezintă un pericol iminent de a deveni un factor contaminant. Plus că miroase îngrozitor”, a declarat un medic din Spitalul Județean pentru Libertatea.

(SURSA FOTO: Libertatea)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.