Directorul aeroportului din Cluj-Napoca, David Ciceo, a dat vina pe Consiliul Judeţean Cluj pentru situaţie creată în parcarea aeroportului.

”Avem 12 chartere spre Germania azi și în zilele următoare, este vorba despre muncitori care pleacă la muncă, aproximativ 1.800 de persoane vor decola astăzi. În privința evitării aglomerației în interiorul terminalului s-au luat măsuri în ceea ce privește distanța minimă de 1,5 metri între pasageri la check-in, iar companiile de handling sunt instruite. Au sosit simultan mai multe autocarele așa că am solicitat CJ care administrează parcarea printr-o firmă privată să ia măsurile care se impun și în parcare”, a declarat pentru ZIUA de CLUJ David Ciceo.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.