Lucrările de modernizare a străzii Bună Ziua au intrat în etapa finală şi vor fi gata mult mai devreme decât termenul de finalizare prevăzut în contract, adică 1 iulie 2020, a anunțat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

A început turnarea stratului de uzură, acum se lucrează la prima bandă și se estimează ca această etapă să fie încheiată până la mijlocul săptămânii viitoare.

Urmează să fie realizate și marcajele rutiere şi pentru pistele de biciclete, conexiunile cu străzile adiacente, sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Trifoiului / Fagului / Măceşului / Bună Ziua și amenajarea stațiilor de transport în comun.

Strada va avea trei benzi de circulație: o bandă de coborâre, dinspre Calea Turzii spre intersecția cu străzile Măceșului – Trifoiului, și două benzi la urcare; două trotuare, treceri de pietoni suprailuminate, două piste de biciclete, peste 100 de arbori și stații de încărcare atât pentru mașini electrice, cât și pentru taxiuri. Valoarea totală a lucrărilor este de 20 de milioane lei.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania