Fundația Universitară “Vasile Goldiș” din Arad, în parteneriat cu Arhiepiscopia Aradului, alături de parteneri antreprenoriali, firme reprezentative din municipiul și județul Arad, a livrat miercuri opt sisteme de ventilație și monitorizare respiratorie pentru secțiile medicale și ATI din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Arad.

Aparatura medicală, de ultimă generație, a fost comandată în baza consultării și la recomandarea conducerii Spitalului Județean din Arad, și este donată spitalului spre a împlini necesitățile imediate ale municipiului și județului nostru, valoarea echipamentelor medicale amintite fiind de aproximativ 80.000 de euro.

Acțiunea inițiată de președintele fundației, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, va continua cu alte proiecte social-umanitare și caritabile de impact, necesare în această perioadă.

Donatorii implicati în această campanie sunt: Fundația Universitară “Vasile Goldiș” din Arad, în parteneriat cu Arhiepiscopia Aradului, Combinatul Agro-Industrial Curtici (CAI Curtici), Fundația pentru Medicină Celulară și Moleculară, S.C. Filip D Impex SRL, Asociația pentru Responsabilitate Comunitară.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.