Primarul Devei, Florin Oancea, a anunțat joi că s-au raportat primii cinci pacienți vindecaţi de COVID-19 și externați, la Deva.

Pacienții au fost externați miercuri.

Primarul Devei a participat joi la prima şedinţă operativă cu noua conducere a Spitalului Judeţean din Deva, coordonată de locotenent-colonel Constantin Vlase, noul manager al spitalului. “Am discutat despre chestiuni organizatorice şi de aprovizionare cu aparatură, materiale de protecţie, şi medicamente, condiţiile pentru bolnavi, medici, asistente, infirmiere şi personal sanitar, precum şi despre noile circuite din spital. Am asigurat noua conducere a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva de toată disponibilitatea Primăriei Deva de a acorda sprijin financiar şi logistic sau de orice altă natură pentru a putea să trecem cu bine, împreună, peste această perioadă dificilă”, a declarat Florin Oancea.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.