16 tuneluri de dezinfecție vor ajunge la instituțiile sălăjene aflate în prima linie a luptei împotriva răspândirii noului coronavirus. Noile dotări sunt donate de Crucea Roșie, cu sprijinul Cento Grup, GMT și STC Invest și au fost produse chiar în Zalău, de specialiști ai Cento Grup.

“O nouă veste bună, o nouă dovadă de responsabilitate socială. Le suntem recunoscători celor care își aduc contribuția la asigurarea unui climat sigur și de calitate pentru personalul aflat în prima linie. Trebuie să protejăm cadrele medicale și personalul echipelor de intervenție pentru ca ei, la rândul lor, să îi poată proteja pe sălăjeni”, a declarat Virgil Țurcaș, prefectul județului Sălaj.

Primul tunel de dezinfecție a fost montat astăzi la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sălaj, iar distribuirea va continua în zilele următoare la UPU Zalău (2 bucăți), câte 2 bucăți la Pneumologie și Infecţioase în Zalău, spitalele din Șimleu Silvaniei și Jibou (câte 3 bucăți), Spitalul din Crasna (1 bucată), iar alte două la Serviciul de Ambulanță Județean.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania