Despărțită de legătura tradițională cu publicul său și de legătura directă cu artiștii săi, Filarmonica de Stat „Transilvania” din Cluj-Napoca reușește să creeze muzică și să o ofere și în această perioadă marcată de izolarea la care ne obligă epidemia.

Artiștii Corului Filarmonicii au oferit duminică un dar muzical special pentru credincioșii care au celebrat Paștele și pentru cei care au sărbătorit Floriile.

„Avem bucuria să vă dăruim un moment al cărui mesaj sperăm că va atinge inimile tuturor, cu atât mai mult cu cât este transmis din tot ”coEUr”-ul nostru. ”We Are the World”, prin vocile artiștilor din Corul Filarmonicii de Stat ”Transilvania”, după aproape trei săptămâni de sincronizare a vocilor din izolare, pentru a vă demonstra încă odată că, oriunde am fi și în orice condiții, muzica reunește. Mulțumim tuturor participanților pentru răbdarea de a crea acest moment și vă dorim tuturor să vă bucurați de el cel puțin la fel de mult cum ne bucurăm noi că vi-l putem dărui. Sărbători fericite tuturor!”, a transmis echipa Filarmonicii din Cluj-Napoca.

Aranjament muzical: Motocan Daniel

Soliști: Mihai Damian, Madalina Ungur, Alexandra Burcă, Cîmpan Radu, Ruben Ciungan

Editare și montaj audio: Mihai Damian, membru al Corului Filarmonicii de Stat ”Transilvania”

Editare și montaj video: WE are Studio

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania