fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSS-a lansat Telefonul Medicului. Cadrele medicale pot cere gratuit suport psihologic, cazare...

S-a lansat Telefonul Medicului. Cadrele medicale pot cere gratuit suport psihologic, cazare sau echipamente care lipsesc din spitale

Publicat în

spot_img
spot_img

Asociația Magic, fondată de Melania Medeleanu și Vlad Voiculescu, a lansat duminică Telefonul Medicului, un serviciu gratuit adresat tuturor cadrelor medicale implicate în lupta cu epidemia de coronavirus.

Telefonul Medicului oferă gratuit și confidențial suport psihologic, alături de 12 psihologi și în parteneriat cu Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei, și suport practic în chestiuni precum identificarea de locuințe temporare, transport către / de la spital, cumpărături personale sau căutarea de medicamente sau materiale care lipsesc din spital, prin partenerii asociației și prin comunitatea de voluntari ai Asociației Magic. De asemenea, cadrele medicale beneficiază gratuit și de suport juridic, oferit de membrii din comunitatea Lideri pentru Justiție, din Asociația Tinerilor Avocați din Baroul Timiș și de voluntari ai Asociației Magic.

Numărul Telefonului Medicului este 021.5552286 (021 555 ACUM) – număr cu tarif normal.

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul și pe pagina de Facebook a inițiativei.

Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Alianța Medicilor, Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România, Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei, Leaders for Justice și Asociația Tinerilor Avocați din Baroul Timiș.

(FOTO CREDIT: Pixabay.com)

Redactia

Articole recente

Primăria Arad anunță prima acțiune de dezinsecţie din acest an

Primăria Municipiului Arad anunță cetățenii orașului că joi, 4 aprilie și vineri, 5 aprilie 2024 se vor desfășura activităţi de dezinsecţie pe domeniul public și privat al municipalității.

Perioada fără sancţiuni pentru contribuabilii care nu utilizează sistemul e-Factura, extinsă până la 31 mai

De la implementarea sistemului RO e-Factura, Ministerul Finanţelor a avut numeroase discuţii şi întâlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri pentru îmbunătăţirea platformei, iar prelungirea perioadei permite persoanelor impozabile să îşi continue adaptarea procedurilor/sistemelor la noile cerinţe, pentru a evita sancţiunile.

Spitalul din Rupea va fi modernizat, după 50 de ani de la construcție

Valoarea investiției este de 101.872.000 lei, iar durata de realizare a obiectivului este estimată la 28 de luni

CJ Maramureș a alocat un milion de lei, fonduri nerambursabile, pentru domeniul culturii

Fondul de un milion de lei a fost aprobat de consilierii judeţeni pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor în domeniul culturii

Mai multe articole de același fel