20.000 de măști de protecție vor fi distribuite, începând cu această săptămână, către medicii de familie din Bihor, prin acordul de parteneriat încheiat între Consiliul Județean Bihor, Colegiul Medicilor și Societatea de Cruce Roșie.

Acordul prevede finanţarea şi realizarea, în comun, a unei acţiuni de sprijinire a medicilor de familie din județ şi a personalului angajat în aceste cabinete. Din fondul de acțiune, în valoare de 151.000 lei, creat la nivelul județului, Societatea Națională Crucea Roșie – filiala Bihor are sarcina de a iniția demersurile pentru achiziționarea echipamentelor de protecție.

20.000 de măști de protecție vor fi distribuite începând de joi către medicii de familie din Oradea, iar marți, după Paști, vor fi distribuite echipamente medicilor de familie din județ. În județul Bihor urmează să mai ajungă un transport din Germania cu 1.500 de combinezoane de unică folosință.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.