Echipele de căutare au reușit să scoată joi de sub dărâmături trupurile celor doi muncitori peste care s-a prăbușit un turn de extracție la Mina Uricani.

Din păcate, cei doi bărbați, de 31 și 41 de ani, au fost găsiți fără de suflare. „Al doilea muncitor prins sub turnul prăbușit se afla, îngropat sub dărâmături, la câțiva metri de colegul său. Echipele de intervenție ale Detașamentului Petroșani acționează pentru extragerea bărbatului”, a declarat, în urmă cu scurt timp, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Un turn de extracţie s-a prăbușit miercuri dimineața în incinta Exploatării miniere Uricani, iar tone de moloz au căzut peste o autobasculantă în care se aflau doi muncitori care lucrau la ecologizarea minei.

40 de pompieri specializați în căutare-salvare şi ajutor medical au fost implicați în misiunea de salvare a celor doi bărbați. Pentru identificarea locului în care au fost blocați sub moloz muncitorii a folosită o cameră cu termoviziune şi trei echipaje canine.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.