Porțiunea de pe DJ 591 dintre Timișoara și Sânmihaiu Român este modernizată în totalitate, a anunțat Consiliul Județean (CJ) Timiș.

Din această săptămână, șoferii vor circula pe tronsonul reabilitat de aproape cinci kilometri, pe care a fost turnat un strat nou de asfalt. Lucrările au costat peste 1,2 milioane de lei, bani alocați din bugetul județului Timiș.

„După ce sunt efectuate și marcajele rutiere, utilajele se mută în Sânmihaiu German, unde vor schimba aspectul și calitatea asfaltului pe o porțiune de 1,5 kilometri. În acest an, avem la dispoziție 32.500.000 de lei pentru întreținerea și reparațiile drumurilor județene, pe lângă fondurile angajate în lucrările mari de modernizare și extindere a șoselelor”, a declarat președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.