Teatrele din Deva și Petroșani oferă publicului o serie de piese de teatru care s-au bucurat de succes în timpul stagiunii. Echipele celor două teatre au pregătit pentru vizionare spectacole dedicate tuturor categoriilor de vârstă.

Vineri, 17 Aprilie 2020, de la ora 18.00, puteți viziona spectacolul Teatrului Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani – „Un pedagog de modã 9”, după I.L. Caragiale și Karinthy Frigyes, regia Daniel Vulcu. Coregrafia este asigurată de Victoria Bucun (Vica).

Sâmbătă, 18 aprilie 2020, de la ora 18.00, Teatrul din Petroșani oferă publicului piesa „Biloxi Blues” de Neil Simon, regia Horațiu Ioan Apan. Spectacolul va fi disponibil AICI doar la momentul difuzării lui, la data și ora stabilită.

Ziua de duminică este dedicată spectacolelor pentru copii. În ziua de Paște, Teatrul de Artă Deva vă propune, de la ora 11.00, piesa ”Oscar și tanti Roz”, după Eric-Emmanuel Schmitt, în regia lui Mihai Panaitescu. Link-ul spectacolului poate fi accesat până luni dimineața, la ora 07.00.

De la ora 12.00, și Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani vă așteaptă în lumea poveștilor cu spectacolul online „Înșir-te mărgărite” de Victor Eftimiu, regia Alexandru Boureanu. Spectacolul va fi disponibil AICI doar la momentul difuzării lui, la data și ora stabilită. 

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.