Teatrele din Deva și Petroșani oferă publicului o serie de piese de teatru care s-au bucurat de succes în timpul stagiunii. Echipele celor două teatre au pregătit pentru vizionare spectacole dedicate tuturor categoriilor de vârstă.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Vineri, 17 Aprilie 2020, de la ora 18.00, puteți viziona spectacolul Teatrului Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani – „Un pedagog de modã 9”, după I.L. Caragiale și Karinthy Frigyes, regia Daniel Vulcu. Coregrafia este asigurată de Victoria Bucun (Vica).

Sâmbătă, 18 aprilie 2020, de la ora 18.00, Teatrul din Petroșani oferă publicului piesa „Biloxi Blues” de Neil Simon, regia Horațiu Ioan Apan. Spectacolul va fi disponibil AICI doar la momentul difuzării lui, la data și ora stabilită.

Ziua de duminică este dedicată spectacolelor pentru copii. În ziua de Paște, Teatrul de Artă Deva vă propune, de la ora 11.00, piesa ”Oscar și tanti Roz”, după Eric-Emmanuel Schmitt, în regia lui Mihai Panaitescu. Link-ul spectacolului poate fi accesat până luni dimineața, la ora 07.00.

De la ora 12.00, și Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani vă așteaptă în lumea poveștilor cu spectacolul online „Înșir-te mărgărite” de Victor Eftimiu, regia Alexandru Boureanu. Spectacolul va fi disponibil AICI doar la momentul difuzării lui, la data și ora stabilită. 

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania