FOTO: cnbc.com

Miliardarul american care a pierdut, anul trecut, 10 miliarde de dolari la divorț și-a recuperat mult mai mult decât suma pierdută, pe fondul pandemiei de COVID-19.

Jeff Bezos, CEO-ul gigantului Amazon, este unul dintre marii câștigători ai pandemiei. Acțiunile Amazon au ajuns la maximul istoric, cu o creștere de 5,3 la sută pe bursa de la New York, pe fondul comenzilor uriașe din timpul pandemiei de coronavirus.

Astfel, averea miliardarului american a ajuns la 138,5 miliarde de dolari. Cel mai mare retailer online a angajat 75.000 de oameni de la începutul pandemiei și până acum.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.