Asociația „Împarte bucurie” din Bistrița-Năsăud a lansat o campanie prin care ajută persoanele peste 65 de ani din județ să treacă cu bine peste epidemia de coronavirus.

Asociația a pregătit acțiunea „Adoptă un bunic!”, prin care se pot face donații în bani din care se cumpără medicamente și mâncare pentru vârstnicii în nevoie.

„Dacă ai alimente in casa cu care ii poți ajuta, donează ! In aceasta perioada bunicii nu pot ieși din casa, dar au nevoie de mâncare și medicamente. Mulți dintre ei nu au posibilități financiare sau pe cineva care sa le poarte de grija. Punând mâna de la mâna putem împreuna sa ii ajutam sa treacă cu bine peste aceasta perioada. Doneaza in contul Asociației Impartebucurie.ro RO75BRDE060SV38910340600 orice suma de bani, iar noi vom achiziționa cele necesare pentru ei. Sa punem mâna de la mâna pentru ei!”, este mesajul campaniei.

Sportivi legendari ai României s-au alăturat campaniei „Împartebucurie.ro” și îi ajută pe seniori să treacă cu bine peste această perioadă – Gabi Balint, Gică Popescu, Gabriela Szabo, Viorel Moldovan și Lucian Sănmărtean.

Lucian Sănmărtean a pus la bătaie tricoul folosit de el la echipa națională și câteva mingi cu autograf, care au fost scoase la licitație, iar banii strânși sunt folosiți pentru bunurile de bază de care au nevoie vârstnicii.

Viorel Moldovan, fostul mare fotbalist al Naționalei și actual antrenor al Chindiei Târgoviște, a oferit pentru licitație doua tricouri purtate în echipa României cu semnătură.

Gabriela Szabo a donat un tricou cu autograf pentru licitația în scop umanitar, iar Gabi Balint a pus la bătaie tricoul său de la Naționala României.

Căpitanul „Generației de Aur” a fotbalului românesc, Gică Popescu, a oferit tricoul său de la Prima Reprezentativă pentru a fi licitat.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania