fbpx
1.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDVIDEO. Gabi Balint, Gică Popescu, Gabriela Szabo, Viorel Moldovan și Lucian Sănmărtean...

VIDEO. Gabi Balint, Gică Popescu, Gabriela Szabo, Viorel Moldovan și Lucian Sănmărtean ajută vârstnicii din Bistrița-Năsăud în campania „Împartebucurie.ro”

Publicat în

spot_img
spot_img

Asociația „Împarte bucurie” din Bistrița-Năsăud a lansat o campanie prin care ajută persoanele peste 65 de ani din județ să treacă cu bine peste epidemia de coronavirus.

Asociația a pregătit acțiunea „Adoptă un bunic!”, prin care se pot face donații în bani din care se cumpără medicamente și mâncare pentru vârstnicii în nevoie.

„Dacă ai alimente in casa cu care ii poți ajuta, donează ! In aceasta perioada bunicii nu pot ieși din casa, dar au nevoie de mâncare și medicamente. Mulți dintre ei nu au posibilități financiare sau pe cineva care sa le poarte de grija. Punând mâna de la mâna putem împreuna sa ii ajutam sa treacă cu bine peste aceasta perioada. Doneaza in contul Asociației Impartebucurie.ro RO75BRDE060SV38910340600 orice suma de bani, iar noi vom achiziționa cele necesare pentru ei. Sa punem mâna de la mâna pentru ei!”, este mesajul campaniei.

Sportivi legendari ai României s-au alăturat campaniei „Împartebucurie.ro” și îi ajută pe seniori să treacă cu bine peste această perioadă – Gabi Balint, Gică Popescu, Gabriela Szabo, Viorel Moldovan și Lucian Sănmărtean.

Lucian Sănmărtean a pus la bătaie tricoul folosit de el la echipa națională și câteva mingi cu autograf, care au fost scoase la licitație, iar banii strânși sunt folosiți pentru bunurile de bază de care au nevoie vârstnicii.

Viorel Moldovan, fostul mare fotbalist al Naționalei și actual antrenor al Chindiei Târgoviște, a oferit pentru licitație doua tricouri purtate în echipa României cu semnătură.

Gabriela Szabo a donat un tricou cu autograf pentru licitația în scop umanitar, iar Gabi Balint a pus la bătaie tricoul său de la Naționala României.

Căpitanul „Generației de Aur” a fotbalului românesc, Gică Popescu, a oferit tricoul său de la Prima Reprezentativă pentru a fi licitat.

Redactia

Articole recente

FITS | John Malkovich și Isabelle Adjani, printre actorii de excepție prezenți, în iunie, la Sibiu

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale ale artelor spectacolului, precum actorul John Malkovich, actriţa Isabelle Adjani, Mikhail Baryshnikov şi Jan Fabre, dar şi pe Jon Fosse, unul dintre cei mai apreciaţi autori ai momentului

Alin Nica i-a retras toate atribuţiile vicepreşedintelul CJ Timiş, Cristian Moş, după ce acesta a anunţat că va candida independent la Primăria Timişoara

Forţa Dreptei, partidul din care acum face parte Alin Nica, după ce a plecat de la PNL, partidul care l-a susţinut în funcţia de preşedinte al CJ Timiş, i-a solicitat demisia lui Moş.

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Timişoara în urma unei ameninţări cu bombă

”A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Pasagerii sunt evacuaţi din avion”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

La Alba Iulia se deschide sezonul de turism cultural şi istoric în 1 mai

Vor fi reluate spectacolele de reconstituire istorică antică şi schimbul de gardă, evenimente care atrag un număr mare de turişti în fiecare an

Mai multe articole de același fel