USR Sălaj a publicat pe pagina de Facebook o filmare făcută miercuri dimineață în orașul Jibou, în care se văd zeci de oameni adunați în stradă pentru a primi alimente din partea Primăriei.

În imagini se observă că oamenii nu respectă regulile de prevenție, ci se înghesuie la pachetele de la stat.

PLUS Sălaj a cerut public Prefecturii Sălaj și Comitetului pentru Situații de Urgență Sălaj să investigheze situația creată în orașul Jibou.

”Nu a fost cel mai fericit mod de distribuire a pachetelor în cazul imaginilor apărute în spaţiul public, dar conducerea Primăriei şi oficiali ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean ne-au asigurat că incidentul a fost unul izolat, iar acțiunea nu a durat mai multe minute”, a declarat prefectul județului Sălaj, Virgil Țurcaș, la Antena3.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.