Al treilea copil născut la maternitatea Odobescu din Timișoara și mama sa au fost testați pozitiv la infectarea cu COVID-19, informează pressalert.ro.

Bebelușul s-a născut în 1 aprilie și a fost externat împreună cu mama sa în 6 aprilie.

Potrivit sursei citate, în urmă cu două zile copilul a început să tușească și a fost dus la Spitalul „Louis Țurcanu”, iar la testarea pentru coronavirus rezultatul a fost pozitiv pentru amândoi.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.