Preşedintele Consiliului Județean Bihor, Pásztor Sándor (foto), comisarul şef adjunct al Gărzii Forestiere Bihor, Nicolae Timaru, și omul de afaceri Halász Alexandru au fost amendați de polițiști cu 5.000 de lei fiecare, după ce au fost găsiţi joi la pescuit, pe malul unui lac din satul Şişterea, informează BIHOREANUL.

O echipă a BIHOREANULUI a fost cea care l-a surprins pe șeful CJ Bihor joi după-amiază, participând la o partidă de pescuit recreativ, pe un lac din Șișterea, activitate la care au fost folosite şi maşini ale unor instituţii publice.

Polițiștii bihoreni i-au sancționat contravenţional pe cei trei pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3, pentru că desfăşurau activităţi de pescuit.

Pásztor Sándor a recunoscut pe pagina de Facebook că a încălcat joi măsurile prevăzute în timpul stării de urgență și a fost la pescuit la un lac din apropierea Oradiei.

„Azi după amiază (joi – n. red.), pentru o scurtă perioadă, am oprit la pescuit, la un lac situat lângă Oradea. Recunosc că am greșit, deoarece am încălcat reguli valabile pentru noi toți. Nu trebuia să cedez acestei ispite. Poliția m-a sancționat justificat, la fața locului cu o amendă de 5.000 de lei. Mâine dimineața, primul lucru pe care am să-l fac va fi plata acestei amenzi și voi transfera o sumă similară unei asociații caritabile. Regret sincer atitudinea mea nedemnă și îmi cer scuze tuturor!”, este mesajul publicat pe Facebook de șeful administrației județene din Bihor.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.