Conducerea Spitalului Municipal din Hunedoara a anunțat vineri prima victorie majoră a unității medicale în lupta împotriva coronavirusului.

12 pacienți au fost declarați vindecați, ca urmare a doua teste consecutive cu rezultat “negativ”, și vor fi externați, urmând să petreacă sărbătorile împreună cu familiile lor.

„Mulțumim minunatei echipe medicale de la Secția de Boli Infecțioase (medici, asistente, personal auxiliar), conduse de medicul șef de secție, dr. Claudia Hota”, a transmis conducerea Spitalului din Hunedoara.

O altă veste bună este finalizarea lucrării la instalația de distribuție a oxigenului în clădirea Secției de Boli infecțioase a spitalului hunedorean.

Instalația este funcțională, după o lucrare de anvergură realizată într-un timp record de Linde România, alături de echipa tehnică a spitalului.

Investiția a costat 165.000 de lei, bani alocați din bugetul Spitalului din Hunedoara.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.