Prinţesa Sofia a Suediei a decis să se alăture personalului medical dintr-un spital din capitala țării pentru a ajuta pacienţii cu coronavirus. Prinţesa Sofia a făcut un curs medical ca să poată să lucreze în spital, iar de vineri a început efectiv munca. Ea va face curat şi va ajuta chiar si la bucătărie, dar nu va avea contact direct cu bolnavii Covid-19.

După ce a urmat un curs de medicină de trei zile la Colegiul Universitar Sophiahemmet din Stockholm, prinţesa Sofia este de vineri, în prima linie alături de doctori. Prinţesa va ajuta doctorii şi asistentele în această luptă împotriva coronavirusului.

Potrivit presei internaţionale, prinţesa Sofia nu va avea contact direct cu pacienţii de COVID 19, ci va ajuta medicii şi asistentele, va face curat şi va ajuta chiar si la bucătărie.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.