Scriitorul aiudean Lucian Domșa, infectat cu noul coronavirus în urma contactului cu persoane bolnave la Centru de Dializă din Bărăbanț, s-a vindecat și i s-a permis plecarea acasă. El fusese internat la Secția de boli infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Alba Iulia.

”Ieri și azi am făcut testele nr.2 și nr.3 și am ieșit negativ la ambele, prin urmare, în dup-amiaza asta voi pleca acasă. Voi continua să fac dializă noaptea încă două săptămâni de acum înainte, după care, probabil că lucrurile vor reintra pe făgașul normal. Am reușit notabila “performanță” de a-mi infecta soția Monica Domsa, (care e și ea internată la Spitalul de Pneumo din Aiud și care a avut simptome mult mai grave decât ale mele) și ambii părinți (care au ieșit pozitivi în urma testului). Din fericire, părinții mei sunt asimptomatici și sunt în izolare la domiciliu, de ei se ocupă medicul de familie, experimentata Doamnă Doctor Karsai Ida-ghita, ocazie cu care-i mulțumesc mult pentru răbdare și implicare!”, a scris pe pagina de socializare Lucian Domșa.

Scriitorul a ținut să le mulțumească ” minunaților Oameni în Alb îmbrăcați în combinezoanele lor (fără de care nu aveau voie să intre-n salon), pe care eu unul i-am învățat după siluetă și după voce, și care au fost alături de noi, trup și suflet în această perioadă grea de izolare!”

Lucian Domșa a promis că va invita întrec corpul de profesioniști ai spitalului la lansarea cărții la care lucrează ”Aneta”, moment care speră că va fi cât mai curând.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania