Spitalul Județean de Urgență Deva, una dintre unitățile spitalicești puse sub comandă militară, va deveni operaţional după Paşti, aici reușindu-se oprirea focarului de infecție cu Covid-19. Directorul medical al spitalului Deva, maiorul Bogdan-Ion Ţambrea, a declarat pentru Mediafax că s-a reușit rezolvarea celor mai multe dintre problemele de aici, astfel încât el să devină operaţional în proporţie de 100% după Paşti.

Medicii militari din spitalul de la Deva, în județul Hunedoara, spun că lucrurile merg bine și unitatea spitalicească are toate șansele să fie operațională în proporţie de 100% după Paşti. Medicii au ţinut să transmită și un mesaj cu ocazia Sărbătorilor Pascale tuturor locuitorilor județului și familiilor bolnavilor de Covid-19.

”Este o experienţă nouă pentru mine, a fost ceva cu care nu m-am mai întâlnit. Dar este provocator şi cu sprijinul echipei am reuşit să rezolvăm o parte din problemele acestui spital şi să facem să devină operaţional până după Paşti în proporţie de 100%”, a declarat pentru sursa citată Bogdan-Ion Ţambrea, maior şi director medical al unităţii medicale din Deva.

La rândul său, directorul spitalului, colonelul Constantin Vlase, a spus că le transmite celor din judeţul Hunedoara că îi asigură de tot sprijinul echipei de coordonare şi că se pot baza pe ei.

”Îi rog din suflet să înţeleagă că dacă dânşii au anumite suspiciuni privind desfăşurarea activităţilor în această instituţie le garantez şi îi asigur că toate activităţile sunt conform procedurilor în vigoare”, a declarat colonelul Constantin Vlase.

Medicii au şi un mesaj pentru pacienţii bolnavi de COVID, spunându-le că fac tot ce le stă în putere pentru ca ei să se întoarcă cât mai repede şi sănătoşi la familie şi la cei dragi. De asemenea, medicii militari au transmis tuturor locuitorilor din județul Hunedoara: Cristos a Înviat.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.