Acoperişul, podul şi o parte importantă dintre bunurile din interiorul casei parohiale din localitatea Zimbor, județul Sălaj, au fost distruse într-un incendiu izbucnit în noapte de sâmbătă spre duminică.

La stingerea incendiului au intervenit Garda de Pompieri Hida şi pompierii de la Punctul de lucru Sânmihaiu Almaşului.

“Incendiul se manifesta violent la întreg acoperişul şi în interiorul imobilului pe o suprafaţă de circa 150 metri pătraţi. În sprijin au fost solicitate două autospeciale de stingere cu apă şi spumă de la Secţia Jibou şi Detaşamentul Zalău. Cauza probabilă de incendiu a fost coşul de fum deteriorat, au ars acoperişul, podul şi o parte importantă dintre bunurile din interior”, se arată într-o informare de presă dată publicităţii duminică de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.

Potrivit sursei citate, imobilul afectat de incendiu este casa parohială din Zimbor, acesta soldându-se doar cu pagube materiale, fără victime.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.