Încă 11 persoane au murit din cauza coronavirus. Este vorba despre 5 femei şi şase bărbaţi, pacienţi din judeţele Hunedoara, Ilfov, Ialomiţa, Arad, Timiş, Sibiu, Argeş şi municipiul Bucureşti. Bilanţul deceselor a ajuns la 445.

Grupul de Comunicare strategică a anunţat, duminică, decesul a încă 11 persoane infectate cu coronavirus. 

Este vorba despre 5 femei şi şase bărbaţi, pacienţi cu vârste cuprinse între 56 şi 91 de ani.  Câte doi pacienţi erau din Hunedoara, Ilfov şi Bucureşti şi câte unul din Ialomiţa, Arad, Timiş, Sibiu, Argeş. 

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.