fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEAngajat al Primăriei Năsăud, infectat cu COVID-19. Administrația locală își suspendă parțial...

Angajat al Primăriei Năsăud, infectat cu COVID-19. Administrația locală își suspendă parțial activitatea

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria orașului Năsăud își suspendă activitatea parțial timp de o săptămână, după ce o persoană angajată în instituție a fost depistată pozitiv la testul pentru COVID-19.

In perioada suspendării activității, cetățenii se pot adresa pentru urgențe (certificate de deces, certificate nou-născuți) sau alte situații speciale care nu suportă amânare și sunt reglementate de legislație, serviciului de pază al instituției (telefon 0747.210.760), în intervalul orar 8.00-14.00.

“Activitatea instituției publice va fi reluată luni, 27 aprilie, în integralitate. Această măsură este o măsură de prevenție obiectivă, luată în contextul actual, pentru limitarea răspândirii infecțiilor de tip COVID -19, corelată cu legislația în vigoare”, a declarat luni primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea.

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel

Scandal în Primăria Brașov | Viceprimarul Sebastian Rusu şi-a găsit biroul sigilat, după ce fusese anunţat că i se va aloca un birou în...

Viceprimarul municipiului Braşov, Sebastian Rusu, preşedinte al organizaţiei municipale PNL Braşov, a constatat, marţi, că biroul său din sediul Primăriei Braşov, situată pe Bulevardul Eroilor din municipiu, a fost sigilat, după ce, în urmă cu o săptămână, fusese anunţat că a primit atribuţii legate de funcţionarea unui cimitir şi că va primi un birou în cimitir.