Primăria orașului Năsăud își suspendă activitatea parțial timp de o săptămână, după ce o persoană angajată în instituție a fost depistată pozitiv la testul pentru COVID-19.

In perioada suspendării activității, cetățenii se pot adresa pentru urgențe (certificate de deces, certificate nou-născuți) sau alte situații speciale care nu suportă amânare și sunt reglementate de legislație, serviciului de pază al instituției (telefon 0747.210.760), în intervalul orar 8.00-14.00.

“Activitatea instituției publice va fi reluată luni, 27 aprilie, în integralitate. Această măsură este o măsură de prevenție obiectivă, luată în contextul actual, pentru limitarea răspândirii infecțiilor de tip COVID -19, corelată cu legislația în vigoare”, a declarat luni primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.