Circulaţia trenurilor între staţiile Simeria şi Radna va fi suspendată, în perioada 23 -29 aprilie, din cauza lucrărilor la calea ferată de mare viteză, anunță CNCFR Sucursala Regională de Căi Ferate Timișoara, prin Adresa nr.3/7/2/149/2020.

Primăria comunei Vețel din județul Hunedoara, una dintre cele aflate pe traseul acestei linii ferate, a făcut public un orar prin care anunță cetățenii că CFR va organiza transbordarea călătorilor din trenuri în autobuze, respectiv din autobuze în trenuri, între stațiile Simeria și Radna. Autobuzele vor circula tur – retur, vor opri în apropierea stațiilor CFR, conform programului actual al trenurilor. Primăria Vețel a oferit și locurile unde opresc autobuzele.

Primăria comunei Veţel a anunţat că, „având în vedere Proiectul ,,Reabilitarea liniei de cale ferată Frontiera – Curtici – Simeria, parte componentă a Coridorului lV Pan – European pentru circulația trenurilor cu viteza maximă de 160 km/h – Tronsonul 3- Gurasada – Simeria”, în perioada 23-29 aprilie 2020, se preconizează să se suspende circulația trenurilor pe calea ferată, între stațiile Simeria – Săvârșin – Radna din cauza lucrărilor care se vor executa în zona stațiilor CFR Ilteu – Varadia și Simeria – Deva în conformitate cu adresa CNCFR, Sucursala Regională de Căi Ferate Timișoara, nr.3/7/2/149/2020”.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.