Mai multe persoane s-au luat la bătaie, duminică, pe o stradă din Săcele, județul Brașov. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a-i calma pe scandalagii.

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin 112 că în Săcele are loc un conflict în care sunt implicate mai multe persoane.

Scandal în cartierul de romi

Să ne spună cineva cum poți aplica legea în cazul de față?! Se impunea uzul de armă? Dacă polițiștii împușcau vreun "contribuabil" din imagini, ce ar fi spus "deontologii" ascunși în spatele conturilor de FACEBOOK? ABUZ, ABUZ, ABUZ!!!

Publicată de Sindicatul Europol pe Duminică, 19 aprilie 2020

Au intervenit ehipaje formate din polițiști și jandarmi, acestea reușind să aplaneze conflictul, potrivit Mediafax.

„Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Nadia Olaru.

Surse locale declară să bătaia între mai multe persoane a pornit după ce cei implicați au consumat alcool.

Polițiștii au depistat și identificat 18 persoane care au fost implicate în conflict. Acestea au fost duse la poliție pentru a fi audiate.

În urma conflictului, 6 persoane au primit îngrijiri medicale pa fața locului, iar o persoană a fost transportată la spital, refuzând internarea.

Unul dintre polițiștii aflați la fața locului a folosit armamentul din dotare, respectiv a executat 2 focuri în plan vertical, în vederea stabilirii unui climat optim de siguranță publică.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.