O infirmieră care lucra pe Secţia de Diabet a Spitalului Judeţean Arad a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. Femeia a fost internată două săptămâni la Terapie Intensivă, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Acesta este cel de-al patrulea deces înregistrat în rândul cadrelor medicale din ţară.

Anunţul privind decesul infirmierei din Arad a fost postat și pe pagina de Facebook a Spitalului Judeţean Arad. 

“O veste tragică a îndoliat comunitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Una dintre colegele noastre, infirmieră pe Secţia de Diabet, a pierdut aseară lupta cu virusul Covid-19, după ce a fost aproape două săptămâni internată pe Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă.Transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate, Dumnezeu să o aibă în paza sa!”, au anunţat reprezentanţii Spitalului Judeţean Arad. 

Acesta este cel de-al patrulea deces din rândul cadrelor medicale care s-au infectat cu coronavirus. 

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.