Poștașul din comuna clujeană Tritenii de Jos a fost depistat pozitiv cu Covid-19, anunțul fiind făcut chiar de către primarul comunei. Conform primelor informații, peste 250 de gospodării din satele Tritenii de Jos, Clapa, Triteni Hotar și Pădureni au fost vizitate de către factorul poștal în ultimele zile.

”La nivelul comunității noastre a fost identificat primul caz de infecție cu noul coronavirus. Este vorba despre factorul poștal care deservește satele Tritenii de Jos, Clapa, Triteni Hotar și Pădureni. Aceasta este internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj Napoca, începând de astăzi, însă încă de miercuri, 15 aprilie 2020, se afla în izolare la domiciliu. La nivelul celor 4 sate au fost identificate 250 de gospodării unde factorul poștal a livrat pensiile sau alocațiile de stat pentru copii, în ultimele două săptămâni”, a transmis primăria Tritenii de Jos într-un comunicat de presă.

Cetățeni, care au interacționat cu factorul poștal, au fost incluși în baza de date a Direcției de Sănătate Publică și vor fi apelați telefonic de reprezentanții DSP Cluj, pentru a fi îndemnați să rămână la domiciliu sau pentru alte formalități.

Primăria îi roagă pe toți cetățenii comunei Tritenii de Jos care au interacționat cu factorul poștal identificat cu Covid-19 să rămână în izolare, la domiciliu, pentru următoarele 2 săptămâni.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.