17 angajați ai fabricii de produse medicale Raguse Medizinische Produkte Romania din Cisnădie au fost depistați pozitivi la infecția cu COVID-19, a anunțat Prefectura Sibiu.

O angajată a fabricii, o femeie de 50 de ani, infectată cu coronavirus, a murit marți.

”În ceea ce privește situația personalului de la fabrica de produse medicale din județul Sibiu, conform ultimelor date raportate de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, astăzi, 20.04.2020 ora 14:00 avem un număr total de 17 persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Toate cele 17 persoane se află în acest moment internate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, sub tratament specific și fiind atent monitorizate”, a transmis Prefectura Sibiu.

Activitatea fabricii din Cisnădie a fost suspendată de joi, când întreaga unitate a fost supusă unui proces de igienizare și dezinfecție.

Toți angajatii fabricii din Cisnădie, aproape 300 de oameni, au intrat în carantină împreună cu familiile lor până în 30 aprilie.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.