Un accident rutier grav a avut loc luni seara pe DN 17 în localitatea Rusu Bârgăului. Un tânăr de 23 de ani, din Bistrița, și-a pierdut viața și altul de 21 de ani este internat în stare gravă la spital.

Accidentul a fost provocat de tânărul de 23 de ani. Din primele informații, acesta circula din direcția Vatra Dornei – Bistrița și, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul și a lovit un cap de pod.

Pompierii au intervenit cu echipamente de descarcerare pentru scoaterea din mașină a celor doi tineri.

(SURSA FOTO: ISU Bistrița-Năsăud)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.