Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o atenţionare nowcasting Cod galben de vânt valabilă pentru mai multe localităţi din judeţul Caraş-Severin până la ora 11:00.

Astfel, în Moldova Nouă, Oraviţa, Pojejena, Răcăşdia, Grădinari, Sasca Montană, Coronini, Ticvaniu Mare, Ciclova Română, Gârnic, Vărădia, Socol, Berlişte, Cărbunari, Naidăş, Vrani, Ciuchici, Ciudanoviţa se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de 55…65 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.