Grupul de Comunicare Strategică a anunțat în această dimineață patru noi decese în rândul persoanelor infectate cu Covid 19.

Printre acestea și cazul unui bărbat de 62 de ani, brancardier la Spitalul Județean de Urgență Mureș. Bărbatul a fost internat la data de 14 aprilie, pe secția de chirurgie, după ce a acuzat dureri epigastrice. A fost transferat o zi mai târziu pe secția de boli infecțioase, zi în care a fost testat și confirmat pozitiv la noul coronavirus. Pe data de 19 aprilie a necesitat transferul la Terapie Intensivă, unde a și decedat o zi mai târziu.

Potrivit sursei citate, bărbatul suferea și de alte boli: Hipertensiune arterială, obezitate și diabet zaharat.

Alte trei decese au fost anunțate în județele Bacău, Galați și Giurgiu la persoane cu vârste cuprinse între 46 și 83 de ani, care sufereau și de alte boli.

Până la această dată la nivel național au fost anunțate 482 de decese.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.