Pompierii din toate județele țării i-au adus un omagiu colegului lor de la Constanța, care a murit infectat cu virusul COVID-19.

“În semn de recunoștința, preț de două minute, în toate subunitățile de pompieri din judeţul Hunedoara şi din ţară a fost ținut un moment de reculegere, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialelor în funcțiune”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Pompierul Viorel Dîmboi avea 49 de ani și lucra la ISU Constanța – Detaşamentul de pompieri Cernavodă. A fost internat cu coronavirus în Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, iar după ce starea sa s-a agravat a fost transferat la Bucureşti. S-a stins din viață sâmbătă, 18 aprilie.

(SURSA FOTO / VIDEO: ISU Hunedoara)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.