Sursa foto:egyptindependent.com

1.#Piramidele din Egipt

Marile piramide sunt luminate cu lumină colorată și sunt proiectate mesajele  „Rămâi acasă, Rămâi în siguranță, Vă mulțumim celor care ne țineți în siguranță”, pe platoul Giza din afara capitalei egiptene Cairo, în timp ce țara luptă împotriva răspândirii COVID-19.

Sursa foto: gulftoday.ae

2. #Burj Khalifa, Dubai

Burj Khalifa din Dubai a fost luminat cu mesajul „Mulțumim eroilor” în timpul pandemiei coronavirus COVID-19. Pe clădirea simbolică în formă de turn sunt proiectate mesaje în limba engleză pentru a exprima recunoștința pentru diferitele sectoare

ale societății care se află la prima linie a luptei împotriva pandemiei coronavirusului COVID-19.

Sursa foto: msn.com

3. #Statuia Mântuitorului din Rio de Janeiro, Brazilia

Statuia simbolică a Mântuitorului Hristos din Rio De Janeiro din Brazilia a fost luminată, Isus luând chip de doctor, cu halat și stetoscop, pentru a onora personalul medical care lucrează în spitale din toată țara, pe fondul pandemiei coronavirusului.

Sursa foto: foto Twitter

4. #Turnul Eiffel, Paris, Franța

Lucrătorii din domeniul sănătății care se află într-o goană nebună pentru a salva vieți – în timp ce Franța se confruntă cu unul dintre cele mai grave focare de coronavirus din lume – au primit un spectacol imens de recunoștință cu ajutorul Turnului Eiffel. Cuvântul „Merci” (mulțumesc în franceză- n.r.) a fost afișat în tributul lucrătorilor medicali pe Turnul Eiffel din Paris.

Sursa foto: internewscast.com

5. #Muntele Matterhorn, Elveția

Imaginea este realizată în stațiunea Zermatt, din Alpii elvețieni, și arată muntele simbolic Matterhorn, situat pe granița italo-elvețiană, al cărui vârf, care ajunge 4478 metri, a fost luminat de artistul elvețian Gerry Hofstetter „în semn de speranță și solidaritate” pe fondul pandemiei COVID-19 .

Sursa foto: express.co.uk

6. #London Eye, Londra, Marea Britanie

London Eye a fost luminat cu lumină albastră în sprijinul lucrătorilor Serviciului Național de Sănătate britanic care tratează victimele coronavirusului, ca parte a unui salut la nivel național pentru medicii, asistenții medicali și personalul NHS, din Londra.

Sursa foto: albawaba.com

7. #Azadi Tower, Teheran, Iran

Pe Turnul Azadi (Libertatea) din capital iraniană Teheran sunt proiectate steagurile tuturor țărilor afectate de pandemia de coronavirus, în semn de speranță și solidaritate cu toți cei care se luptă cu acest cumplit virus.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania