Compania belgiană Warehouses De Pauw (WDP), dezvoltator de spaţii logistice şi industriale, a donat Primăriei Deva echipamente de protecție medicală și dezinfectanți medicali în valoare de 50.000 de lei, care vor fi folosite de Spitalul Județean de Urgență în lupta cu epidemia de coronavirus.

Articolele donate au ajuns marți la Spitalul Județean, unitatea medicală în care sunt tratați cei mai mulţi pacienți infectați cu COVID-19 din județul Hunedoara.

Compania belgiană investeşte în Deva 24 de milioane de euro în dezvoltarea unui centru logistic. Potrivit primarului Devei, Florin Oancea, vor fi create 350 de noi locuri de muncă.

“Relația bună de colaborare între Primăria municipiului Deva și investitorul belgian, precum și implementarea în Deva a proiectului amintit, au fost principalele motive pentru care compania Warehouses De Pauw a ales să sprijine municipiul nostru în lupta împotriva COVID-19. Le mulţumesc public, în numele devenilor!”, a declarat primarul Florin Oancea.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.