Un convoi format din cinci căruţe, în care se aflau 13 persoane, inclusiv minori, a fost oprit luni de către o patrulă de jandarmi, în zona Aiudului, după ce a parcurs peste 100 kilometri, informează radiocluj.ro.

Persoanele din căruțe au declarat că voiau să ajungă în Sebeș pentru a găsi locuri de muncă. Pentru că nu aveau declaraţii pe proprie răspundere completate cu date valabile au fost amendate cu 10.000 de lei.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.