Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a anunțat marți că admiterea prin evaluarea documentelor atestând performanţele şcolare şi realizările personale ale candidaţilor internaționali va începe în data de 4 mai.

Ultima zi de înscriere este 4 septembrie 2020, afișarea rezultatelor „preliminare” va fi făcută în 1 august 2020, afișarea rezultatelor finale, în 18 septembrie 2020, iar confirmarea locurilor, până la data de 28 septembrie 2020.

Informații în limba engleză despre admitere pot fi găsite AICI, iar în limba franceză, AICI.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.