fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIE“Viața după COVID”. Ce strategie post-pandemie pregătește Primăria Satu Mare pentru cetățeni...

“Viața după COVID”. Ce strategie post-pandemie pregătește Primăria Satu Mare pentru cetățeni și pentru repornirea economiei locale

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Satu Mare a pornit marți inițiativa “RESTART Satu Mare”, o strategie locală menită să găsească soluții pentru cetățenii și antreprenorii locali, afectați de epidemia de coronavirus.

Municipalitatea consideră că are, în această perioadă, două responsabilități majore: să-i protejeze pe sătmăreni de coronavirus și să pregătească repornirea cât mai rapidă și eficientă a economiei locale.

“Pandemia va trece, dar problemele rămân”, este un semnal de alarmă tras de Primăria Satu Mare valabil pentru toate administrațiile locale din țară. De aceea, municipalitatea a inițiat un proiect de minimizare a pierderilor și de relansare a vieții economice.

În prima fază, între 21 aprilie și 3 mai, Primăria Satu Mare va consulta cetățenii și firmele private, după care, prin cooptarea specialiștilor, va elabora o strategie sectorială pentru ”viața după COVID”.

Mai multe detalii despre programul “RESTART Satu Mare” găsiți AICI.

Chestionarul online pentru CONSULTARE PUBLICĂ cu cetățenii poate fi completat AICI.

Chestionarul online dedicat FIRMELOR poate fi completat AICI.

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel

Scandal în Primăria Brașov | Viceprimarul Sebastian Rusu şi-a găsit biroul sigilat, după ce fusese anunţat că i se va aloca un birou în...

Viceprimarul municipiului Braşov, Sebastian Rusu, preşedinte al organizaţiei municipale PNL Braşov, a constatat, marţi, că biroul său din sediul Primăriei Braşov, situată pe Bulevardul Eroilor din municipiu, a fost sigilat, după ce, în urmă cu o săptămână, fusese anunţat că a primit atribuţii legate de funcţionarea unui cimitir şi că va primi un birou în cimitir.