Primăria Satu Mare a pornit marți inițiativa “RESTART Satu Mare”, o strategie locală menită să găsească soluții pentru cetățenii și antreprenorii locali, afectați de epidemia de coronavirus.

Municipalitatea consideră că are, în această perioadă, două responsabilități majore: să-i protejeze pe sătmăreni de coronavirus și să pregătească repornirea cât mai rapidă și eficientă a economiei locale.

“Pandemia va trece, dar problemele rămân”, este un semnal de alarmă tras de Primăria Satu Mare valabil pentru toate administrațiile locale din țară. De aceea, municipalitatea a inițiat un proiect de minimizare a pierderilor și de relansare a vieții economice.

În prima fază, între 21 aprilie și 3 mai, Primăria Satu Mare va consulta cetățenii și firmele private, după care, prin cooptarea specialiștilor, va elabora o strategie sectorială pentru ”viața după COVID”.

Mai multe detalii despre programul “RESTART Satu Mare” găsiți AICI.

Chestionarul online pentru CONSULTARE PUBLICĂ cu cetățenii poate fi completat AICI.

Chestionarul online dedicat FIRMELOR poate fi completat AICI.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.