Emil Bode, viceprimar al comunei Valcău de Jos, și-a pierdut mandatul de ales local după ce a fost condamnat definitiv pentru evaziune fiscală.

Prefectul județului Sălaj, Virgil Țurcaș, a emis un ordin privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier local și de viceprimar al comunei Valcău de Jos, deținute de Emil Bode.

În 13 aprilie anul acesta, Curtea de Apel Cluj a respins apelul declarat de Emil Bode și a menținut sentința dată de magistrații Tribunalului Sălaj, care l-au condamnat pe viceprimar la patru ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală.

Emil Bode a fost ales în consiliul local al comunei Valcău de Jos pe listele PSD.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.