Dispecerii Serviciului de urgență 112 au primit un apel mai puțin obișnuit din partea unui hunedorean.

Bărbatul, de 81 de ani, a reclamat că i-au dispărut banii din frigider. Un echipaj de jandarmi a fost trimis la locuința acestuia, iar pensionarul le-a povestit că ținea în frigider o borsetă în care se aflau 6.000 de ei și a descoperit că a rămas fără bani.

„Jandarmii au constatat că persoana care a apelat la 112 avea obiceiul să lase ușa apartamentului deschisă, fără a-și da seama că pot intra și persoane neinvitate. În această perioadă este foarte important, chiar dacă stați acasă, să fiți precauți”, au avertizat reprezentanții Jandarmeriei Române.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.