fbpx
12.6 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSCând va ajunge în România un medicament folosit cu succes împotriva COVID-19...

Când va ajunge în România un medicament folosit cu succes împotriva COVID-19 în SUA

Publicat în

spot_img
spot_img

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat marți seara, la Antena 3, că medicamentul Remdesivir, care s-a dovedit eficient împotriva COVID-19 în alte țări, ar putea fi folosit și în România în aproximativ o lună.

„Am urmărit și noi studiul din SUA. Urmărim ca Remdesivir să fie acreditat în SUA, apoi să intre în comunitatea europeană și să-l putem prelua și noi. Răspunsul la tratament e unul pozitiv și unul care promite. În acest moment noi suntem într-o relație în care avem o discuție cu cei care fac acest studiu. În măsura în care acest studiu este omologat, îl putem aduce în comunitatea europeană și apoi și la noi. Să sperăm ca într-o lună”, a afirmat Nelu Tătaru la Antena 3.

Redactia

Articole recente

CJ Maramureș a alocat un milion de lei, fonduri nerambursabile, pentru domeniul culturii

Fondul de un milion de lei a fost aprobat de consilierii judeţeni pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor în domeniul culturii

Șoareci morţi, praf, mucegai și gândaci de bucătărie, găsiți de comisarii de la Protecţia Consumatorului în cantina unui colegiu din Timişoara

Cantina Colegiului Tehnic ”Henri Coandă” din Timişoara a fost închisă de inspectorii de la Protecţia Consumatorului

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Mai multe articole de același fel

Rafila: Încep lucrările de construcţie a Centrului de Arşi Grav din cadrul SCJU Târgu Mureş

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat, luni, începerea lucrărilor de construcţie a Centrului de Arşi Grav din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, un proiect derulat de minister prin Banca Mondială, cu un buget total de 322.625.700,15 LEI, fără TVA.