Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a explicat, la ZIUA LIVE, care este situația cu evenimentele programate să aibă loc în oraș pe parcursul acestui an.

“După ce se va încheia starea de urgență vom mai vedea ce se va putea face; toate aceste manifestări sunt deocamdată interzise până în 15 mai, dată pentru care este fixată limita stării de urgență. În funcție de cum va arăta decretul de după starea de urgență, vom vedea ce alte măsuri se vor putea impune.

Am dori, cu tot dragul, să sprijinim sectorul cultural, care este un argint viu al orașului, sângele proaspăt care asigură dinamismul din orașul nostru, dar cât timp este stare de urgență, nu putem să finanțăm activitățile culturale care sunt interzise în acest moment. După această dată vom sta la masă și vom încerca să găsim soluții pentru ca să se țină aceste evenimente, în formele și condițiile în care vor fi permise aceste manifestări”, a declarat primarul Emil Boc la ZIUA LIVE.

(FOTO CREDIT: zileleclujului.ro)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.